Onze activiteiten

Onze

activiteiten

Bent u op zoek naar een locatie voor een activiteit voor uw teamuitje, familiedag, kinderfeest of dergelijke, dan bent u bij ontmoetingscentrum Voor Anker op Landgoed Wellenseind aan het juiste adres.

Vanwege de fantastische ligging van Landgoed Wellenseind, zijn er tal van activiteiten mogelijk. Dit kan zijnde als activiteit, maar ook als aanvulling op een vergadering, training, lunch of andere bijeenkomsten.

Ontmoetingscentrum Voor Anker organiseert vanuit één locatie uitdagende, maar vooral creatieve activiteiten en workshops. Op Landgoed Wellenseind is heel het jaar door wat te beleven, zowel voor jong als oud en biedt een uniek dagje uit!

Onderaan de pagina vindt u tal van mogelijkheden. Heeft u interesse of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van vrijblijvende informatie en advies.

Creatieve workshops

Bent u niet direct op zoek naar fysiek bezig zijn, maar wilt u liever creatief of uitdaging aangaan met uw groep? Bij ontmoetingscentrum Voor Anker heeft u de mogelijkheid om samen een workshop te volgen. Haal uw creatief talent naar boven en neem een kijkje bij onze uiteenlopende workshops.

Deel dit bericht:

Recente berichten

Neem contact op

Video afspelen