Dunsedijk 3A 5094 BA Lage Mierde Geopend vanaf 09:30 013 76 35 302

Onzeactiviteiten

Onzeworkshops & activiteiten

Bent u op zoek naar een locatie voor een activiteit voor uw teamuitje, familiedag, kinderfeest of dergelijke, dan bent u bij ontmoetingscentrum Voor Anker op Landgoed Wellenseind aan het juiste adres.

Vanwege de fantastische ligging van Landgoed Wellenseind, zijn er tal van activiteiten mogelijk. Dit kan zijnde als activiteit, maar ook als aanvulling op een vergadering, training, lunch of andere bijeenkomsten.

Ontmoetingscentrum Voor Anker organiseert vanuit één locatie uitdagende, maar vooral creatieve activiteiten en workshops. Op Landgoed Wellenseind is heel het jaar door wat te beleven, zowel voor jong als oud en biedt een uniek dagje uit!

Onderaan de pagina vindt u tal van mogelijkheden. Heeft u interesse of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van vrijblijvende informatie en advies.

Creatieve workshops

Bent u niet direct op zoek naar fysiek bezig zijn, maar wilt u liever creatief of uitdaging aangaan met uw groep? Bij ontmoetingscentrum Voor Anker heeft u de mogelijkheid om samen een workshop te volgen. Haal uw creatief talent naar boven en neem een kijkje bij onze uiteenlopende workshops.

Hetmysterie van de verdwenen boswachter

Het mysterie van de verdwenen boswachter
Op zoek naar een activiteit voor het hele gezin?

Een spannende speurtocht voor het hele gezin: ‘Het mysterie van de verdwenen boswachter’. Ga op pad en vindt het raadsel van Landgoed Wellenseind.

Op een koude winteravond zat de boswachter in zijn boswachtershuisje, het vuur knisperde in de openhaard. Vol trots keek de boswachter naar zijn trofeeën, minstens 15 telde hij er. Hij wist precies van elk dier waar en wanneer hij deze geschoten had. Zodra de zon op zou komen wilde hij weer op pad, hij had een prachtige buizerd gezien. Deze moest hij hebben! Plots werd er op de deur geklopt.

Zijn jullie ook zo benieuwd naar het volledige verhaal….

Met de inhoud van een mysterieus koffertje beleef je een avontuur, dat je spelenderwijs meer informatie geeft over de natuur en zijn historie. Gedurende de ongeveer 2 uur durende activiteit kom je mooie plaatsen tegen op het Landgoed, waar je de mogelijkheid hebt om te genieten van de versnaperingen uit de koffer.

De kosten bedragen € 10,00 per koffer en € 5,– per persoon. Reserveren is verstandig om teleurstelling te voorkomen. Dat kan via geniet@vooranker.nl. Geef daarbij de datum van je voorkeur aan en vermeld je telefoonnummer. Wij zorgen voor een snelle terugkoppeling.


Bloemschikkenmet iets moois van de natuur

Gaat jouw hart sneller kloppen tijdens het creëren van een zelfgemaakt bloemstuk?
Tijdens de workshop bloemschikken maakt u onder begeleiding van onze creatieve groen- en bloemstylist een prachtig bloemstuk. Naast de creatieve materialen kun je tijdens een wandeling over het landgoed, op zoek gaan naar de natuurlijke middelen voor uw bloemstuk.Bent u zelf niet creatief aangelegd, dan helpt onze styliste u graag een handje!

vogelhuisjespimpen

Gunt u de vogeltjes in uw tuin ook een mooi onderkomen, dan is deze workshop echt iets voor u. U maakt de keuze uit een aantal verschillende vogelhuisjes die u vervolgens geheel naar eigen stijl kunt aankleden. U krijgt de beschikking over diverse ‘versier-materialen’ zoals decoratie papier, verf, kralen, lintjes, siersteentjes en nog veel meer. Wij hebben een ruim aanbod zodat u altijd iets kunt vinden dat bij u past.
Dit is ook een zeer geslaagde activiteit voor kinderfeestjes!

Insectenhotelsmaken

Insecten zijn nuttige en leuke beestjes die helpen in uw tuin. Bijen en hommels bestuiven de planten, lieveheersbeestjes en gaasvliegen eten bladluizen en vlinders maken het zomergevoel compleet. Met een insectenhotel in de tuin worden de insecten een handje geholpen, om ze naar uw tuin te lokken en de biodiversiteit te stimuleren. Wilt u ook een insectenhotel in de tuin hebben hangen maar weet u niet hoe je eraan moet beginnen, dan is deze workshop echt iets voor u. Tijdens de workshop leert u hoe je met behulp van ervaren workshopleiders, zelf een prachtig insectenhotel kan maken. Aan het einde van de dag wandel je uiteindelijk met een volledig zelfgemaakt insectenhotel de deur weer uit.

Schilderenmet natuurlijke materialen

Laat je inspireren door de materialen die in de natuur te vinden zijn en verwerk ze in je schilderij. Door te werken met verschillende materialen laten wij jouw zien en ervaren hoe je in de praktijk vanuit je fantasie je eigen creatieve schilderij maakt. Er ontstaan allerlei prachtige kleurcombinaties en textuur op je doek. Aan het eind van de workshop ga je met je eigen gemaakte kunstwerk naar huis. Laat je inspireren en ontdek de creativiteit die bij u en bij uw collega’s, vrienden of familie naar boven komen.

Schilderworkshop

De schilderdoeken staan klaar, wachtend op jouw creatieve uitspattingen. Met deze workshop kun je alle kanten op. Creatief of helemaal niet: iedereen kan het! Onze schilderworkshop is volledig naar eigen idee in te vullen.  Leuk voor een origineel bedrijfsuitje, een bijzonder familie uitje of een creatief dagje uit met vrienden. Een eigen beeld schilderen? Met jouw team een groot schilderij maken voor op het kantoor? Stilleven of elkaar naschilderen? Wij verzorgen graag uw wensen in samenwerking met onze ervaren kunstenaars.

workshopbonbons maken

Zelf chocolaatjes, bonbons of rotsjes maken? Dat kan tijdens de workshop: ‘bonbons maken’. Leer de kneepjes van het vak van bekwame chocolatiers en geniet met vrienden, familie of collega’s van een origineel uitstapje. Gedurende de 2,5-uur durende workshop krijgt u voldoende chocolade en lekkernijen om te proeven, zodat u de workshop eindigt met heerlijke creaties om mee naar huis te nemen. De chocolatiers werken met de professionele Callebaut chocolade, deze is tevens glutenvrij.

DruYoga workshop

Kom tot rust met deze ‘Dru Yoga workshop’! Deze vorm van Yoga wordt gekenmerkt door zachte, vloeiende bewegingen en een gecontroleerde ademhaling. Dru Yoga is van generatie op generatie overgedragen en het kan zijn dat je je hele leven nodig hebt om alles volledig te begrijpen en te ontdekken. Het is goed voor lichaam en geest, houdt je jong, zorgt voor innerlijke stabiliteit, en draagt bij aan een positieve manier van in het leven staan.

 

Geïnteresseerd

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen, wij leveren allerlei workshops en activiteiten op maat. De prijzen variëren naar mate de workshop, dus neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons bereiken per mail, via geniet@vooranker.nl

Geen producten in uw winkelmand.