Ontdek

High tea

Geniet

van een heerlijke High Tea bij Ontmoetingscentrum Voor Anker.

Trakteer uzelf en uw dierbaren op een culinaire ervaring met onze uitgebreide High Tea, perfect voor een gezellig samenzijn of een speciale gelegenheid.

Wat kunt u verwachten:

Prijs: €32,50 p.p. voor volwassenen en €20,00 p.p. voor kinderen (t/m 14 jaar)

Duur: Ongeveer 4 uur (u bepaalt zelf op welk tijdstip u wilt reserveren)

Inclusief: Vier heerlijke rondes vol verrassende smaken met verse thee van Zoet!! With Love.

De High Tea Experience.

Bubbels & Amuse: Begin uw smaakavontuur met een verfrissend glaasje bubbels (alcoholvrij mogelijk) en een amuse om uw smaakpapillen te prikkelen.

Soep: Laat u verwarmen door een heerlijk soepje geserveerd met een zoute versnapering.

Hartige selecties: Ontdek een assortiment aan hartige lekkernijen, waaronder sandwiches, quiches, en mini worstenbroodjes bereid met 100% rundvlees van onze eigen Brandrode Runderen en meer. Een smaakvolle ervaring die u niet snel zult vergeten.

Zoete verleidingen: Sluit uw High Tea af met een selectie aan verrukkelijke zoete lekkernijen, geserveerd op een prachtige etagère. Laat u verrassen door ambachtelijke patisserie en geniet van een moment van pure verwennerij.

Let op: De exacte items die tijdens de High Tea worden geserveerd, kunnen variëren, maar we beloven u een heerlijke ervaring vol smaak en gezelligheid.

Eenvoudig

Reserveren

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag reserveren, dan kan dat telefonisch via 013-7635302 of per mail reserveringen@vooranker.nl.

Tip: onze High Tea Experience is ook een perfecte activiteit voor een babyshower of een verjaardag.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen!

Video afspelen