Ontdek

Activiteiten

Ontdek

workshops & activiteiten

Onze Activiteiten
Onze-Activiteiten-5

Het gehele jaar door worden in Voor Anker en op het landgoed activiteiten georganiseerd. De meesten hebben een educatief karakter. Denk aan excursies voor spechten, paddenstoelen of het nachtleven op Wellenseind. Maar ook aan de presentatie van (natuur)films en lezingen. Voor kinderen bieden we een avontuurlijke beleving op het landgoed aan en worden speciale activiteiten gepland. Regelmatig wordt ook de verbinding tussen onze kwaliteitskeuken en het pure buitenleven gemaakt in de vorm van een arrangement. Volg onze kalender voor het actuele aanbod.

Het is ook mogelijk om activiteiten te boeken en toe te voegen aan uw programma. Zo zijn er diverse soorten workshops mogelijk en kunnen gidsen worden ingehuurd voor een informatieve wandeling over ons landgoed. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Het

Mysterie van de verdwenen boswachter

Op zoek naar een activiteit voor het hele gezin?
Een spannende speurtocht voor het hele gezin: ‘Het mysterie van de verdwenen boswachter’. Ga op pad en vindt het raadsel van Landgoed Wellenseind.

Op een koude winteravond zat de boswachter in zijn boswachtershuisje, het vuur knisperde in de openhaard. Vol trots keek de boswachter naar zijn trofeeën, minstens 15 telde hij er. Hij wist precies van elk dier waar en wanneer hij deze geschoten had. Zodra de zon op zou komen wilde hij weer op pad, hij had een prachtige buizerd gezien. Deze moest hij hebben! Plots werd er op de deur geklopt.

Zijn jullie ook zo benieuwd naar het volledige verhaal….

Met de inhoud van een mysterieus koffertje beleef je een avontuur, dat je spelenderwijs meer informatie geeft over de natuur en zijn historie. Gedurende de ongeveer 2 uur durende activiteit kom je mooie plaatsen tegen op het Landgoed, waar je de mogelijkheid hebt om te genieten van de versnaperingen uit de koffer.

De kosten bedragen € 10,00 per koffer en € 5,– per persoon. Reserveren is verstandig om teleurstelling te voorkomen. Dat kan via geniet@vooranker.nl. Geef daarbij de datum van je voorkeur aan en vermeld je telefoonnummer. Wij zorgen voor een snelle terugkoppeling.

Video afspelen