Dunsedijk 3A 5094BA Lage Mierde 09:30 - 18:00 013 76 35 302

OnzeVergaderruimtes

Onzevergaderrruimtes

Zoekt u een vergaderlocatie midden in de natuur, dan bent u bij Landgoed Wellenseind op de juiste plaats. De vergaderzalen van ontmoetingscentrum Voor Anker in Lage Mierde, tussen Tilburg en Eindhoven, bieden plaats aan 10 tot 150 personen. De zalen hebben elk een eigen uitstraling, maar steeds met de rustieke sfeer van het landgoed als overeenkomst. Ze zijn geschikt voor uiteenlopende activiteiten: vergaderingen, bedrijfstrainingen, cursussen, workshops, voordrachten en lezingen. De zalen bieden ook de mogelijkheid om de ruimte te verkleinen, zodat in één zaal meerdere subsessies kunnen worden gehouden.

De zalen zijn voorzien van alle faciliteiten die je van een vergaderlocatie mag verlangen:

  • Hoge kwaliteit LCD- scherm
  • Flipover
  • Daglicht
  • Geluidsinstallatie
  • WIFI

Alle catering kan vanuit onze eigen restaurantkeuken worden verzorgd. Onze professionele staf bereidt lunches en maaltijden verzorgen op basis van streekproducten en de verse ingrediënten van het landgoed.

Tijdens pauzemomenten kunt u genieten van de moderne, maar warme architectuur en inrichting van Voor Anker. Vanuit de bovenzaal heeft u bovendien een panoramisch uitzicht over de landerijen.

De benen strekken kan rondom het ontmoetingscentrum, met haar boomgaard en prachtige tuinen, maar u kunt ook kiezen voor een wandeling over het historische landgoed. Nergens in de regio treft u zo’n afwisselend landschap aan!

Voor reserveringen en/of vragen, kunt u ons bereiken via geniet@vooranker.nl


BusinessMeetings