Dunsedijk 3A 5094BA Lage Mierde 09:30 - 18:00 013 76 35 302

OnzeVergaderruimtes

Onzevergaderrruimtes

Zoekt u een vergaderlocatie midden in de natuur, dan bent u bij Landgoed Wellenseind op de juiste plaats. De vergaderzalen van ontmoetingscentrum Voor Anker in Lage Mierde, tussen Tilburg en Eindhoven, bieden plaats aan 10 tot 150 personen. De zalen hebben elk een eigen uitstraling, maar steeds met de rustieke sfeer van het landgoed als overeenkomst. Ze zijn geschikt voor uiteenlopende activiteiten: vergaderingen, bedrijfstrainingen, cursussen, workshops, voordrachten en lezingen. De zalen op de bovenverdieping bieden tevens de mogelijkheid om de ruimte te verkleinen, zodat in één zaal meerdere subsessies kunnen worden gehouden.

De zalen zijn voorzien van alle faciliteiten die je van een vergaderlocatie mag verlangen:

  • Hoge kwaliteit LCD- scherm
  • Flipover
  • Daglicht
  • Geluidsinstallatie
  • WIFI

Alle catering kan vanuit onze eigen restaurantkeuken worden verzorgd. Onze professionele staf bereidt lunches en maaltijden op basis van streekproducten en de verse ingrediënten van het landgoed.

Tijdens pauzemomenten kunt u genieten van de moderne, maar warme architectuur en inrichting van Voor Anker. Vanuit de bovenzaal heeft u bovendien een panoramisch uitzicht over de landerijen.

De benen strekken kan rondom het ontmoetingscentrum, met haar boomgaard en prachtige tuinen, maar u kunt ook kiezen voor een wandeling over het historische landgoed. Nergens in de regio treft u zo’n afwisselend landschap aan!

Voor reserveringen en/of vragen, kunt u ons bereiken via geniet@vooranker.nl

DeReusel

Vergaderzaal ‘De Reusel’ bevindt zicht op de bovenverdieping van het ontmoetingscentrum. Het volledig panoramisch uitzicht van de bovenverdieping is adembenemend. Kijkend over de landerijen en de natuur, brengt de volledige rust naar binnen. De Reusel biedt ruimte aan groepen tot 60 personen. Deze ruime zaal heeft de
mogelijkheid om te combineren met de Raamloop, door de scheidingswand weg te laten tussen deze ruimtes. De zaal is geschikt voor onder andere een vergadering, training, congres of receptie.

De zaalhuur bedraagt € 240,00 per dagdeel.

Wenst u meer informatie te ontvangen over De Reusel? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of laat ons een voorstel op maat maken. U kunt ons bereiken via geniet@vooranker.nl of 013 76 35 302


DeRaamloop

Vergaderzaal ‘De Raamloop’ bevindt zicht op de bovenverdieping van het ontmoetingscentrum. Het volledig panoramisch uitzicht van de bovenverdieping is adembenemend. Kom tot rust tijdens uw bijeenkomst, vergadering of presentatie! De Raamloop biedt ruimte aan groepen tot 40 personen.

De zaalhuur bedraagt € 220,00 per dagdeel.

Wenst u meer informatie te ontvangen over De Raamloop? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of laat ons een voorstel op maat maken. U kunt ons bereiken via geniet@vooranker.nl of 013 76 35 302


DeViolier

Vergaderzaal ‘de Violier’ bevindt zich in de benedenverdieping van het ontmoetingscentrum. Via de moderne bovenramen komt het daglicht naar binnen en geniet men van de rust op Landgoed Wellenseind. Door de optimale ligging in het ontmoetingscentrum biedt deze ruimte volledige privacy. Deze ruime zaal is zeer geschikt voor verschillende doeleindes, door de grote beamer zeer gebruikelijk voor presentaties of voordrachten. De Violier biedt ruimte aan groepen tot 100 personen.

De zaalhuur bedraagt € 200,00 per dagdeel.

Wenst u meer informatie te ontvangen over De Violier? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of laat ons een voorstel op maat maken. U kunt ons bereiken via geniet@vooranker.nl of 013 76 35 30


DeDotterbloem

Spreekkamer ‘de Dotterbloem’ bevindt zich in de benedenverdieping van het ontmoetingscentrum. Door de optimale ligging in het ontmoetingscentrum biedt deze ruimte volledige privacy. De Dotterbloem is geschikt voor besprekingen, vergaderingen en kleine presentaties, de ruimte is gericht aan groepen tot 14 personen.

De zaalhuur bedraagt € 100,00 per dagdeel.

Wenst u meer informatie te ontvangen over De Dotterbloem? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of laat ons een voorstel op maat maken. U kunt ons bereiken via geniet@vooranker.nl of 013 76 35 302


DeVeldschuur

De Veldschuur is gelegen in het bijgebouw van het ontmoetingscentrum. Door de dubbele deuren heeft u een adembenemend uitzicht over de velden. Haal de natuur naar binnen tijdens uw bijeenkomst of maak een ontspannen wandeling over het Landgoed in de pauzemomenten. Naast deze ruimte kunt u gebruik maken van een eigen keukenblok en toilet. De Veldschuur is geschikt voor workshops, presentaties en lezingen, ingericht voor groepen tot 70 personen.

De zaalhuur bedraagt € 220,00 per dagdeel.

Wenst u meer informatie te ontvangen over De Veldschuur? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of laat ons een voorstel op maat maken. U kunt ons bereiken via geniet@vooranker.nl of 013 76 35 302
Ervaarde rust op Landgoed Wellenseind

 

Geen producten in uw winkelmand.