Dunsedijk 3A 5094BA Lage Mierde 09:30 - 18:00 013 76 35 302

OnzeWandelroutes

OnzeWandelroutes

Vanaf Ontmoetingcentrum Voor Anker heeft u de keuze uit drie wandelroutes, die met gekleurde paaltjes zijn gemarkeerd: bruin is 5,3 km lang, groen 3,4 kmen blauw 2,6 km. U wandelt door beekbossen, rabattenbos, hooilanden en langs de beken De Reusel en De Raamloop, met hun bijzondere flora en fauna. 

Onderweg komt u het Brandrode rund, de Hollandse landgeit en onze schaapskudde tegen. Een verkenning van Landgoed Wellenseind laat u optimaal genieten van het pure buitenleven.

Vanaf het ontmoetingscentrum kunt u uit drie mooie wandelroutes kiezen die u via kleuren langs de wandelpaden volgt: bruin (5,3 km), groen (3,4 km) en blauw (2,6 km). U kunt direct de wandelroutes downloaden

Fietsroutes

Als groene poort van Landgoed Wellenseind streeft Voor Anker er natuurlijk naar dat zoveel mogelijk bezoekers met de fiets (of te voet) komen. Daar horen faciliteiten bij, waaronder onze fietsenbeugels aan de voorzijde van het ontmoetingscentrum. Binnenkort plaatsen we laadpunten voor elektrische fietsen, direct aan de bron.

Voor de fietsers zijn we als rustpunt aangelijnd op de La Trappe-route en zijn we actief op Route.nl. Via deze routes kom je door bossen, langs heide, vennen en over prachtige landerijen tussen Berkel-Enschot, Moergestel, Middelbeers, Lage Mierde, Diessen en Hilvarenbeek. Een routekaartje kan gratis bij Voor Anker worden afgehaald, deze zijn natuurlijk ook digitaal te raadplegen.

We beschouwen het als een groot compliment dat er op Route.nl verschillende routes langs Landgoed Wellenseind zijn aangemaakt. Naast deze routes zullen er in de toekomst meerdere routes aangemaakt worden door onze gasten, hierdoor zullen er vele mogelijkheden bijkomen om een stop te maken bij Voor Anker.


 

OnzeOpeningstijden

U kunt op Landgoed Wellenseind dagelijks wandelen van 09:30 uur tot 21:00 uur. Let op: na sluiting gaan de slagbomen dicht.

Het landgoed is niet toegankelijk voor fietsen en gemotoriseerd verkeer, wel zijn rolstoelen en scootmobiels toegestaan.

Honden mogen mee, maar wel aan de lijn