Met Bach aan tafel

Op zaterdag 11 maart organiseren de Stichting ‘Passionele Projecten De Kempen’ en ‘Het Kempisch Kamerkoor’ een wandeling over Landgoed Wellenseind in Lage Mierde. Daarin komen natuur, cultuur en historie samen, met het leven en de muziek van Bach als rode draad.

Bach hield naast muziek ook van lekker eten en drinken. Moest hij het in zijn jeugd nog af en toe doen met een maaltje viskoppen, in zijn tijd als componist was de tafel rijkelijk gevuld. Aan de gerechten uit zijn carrière is zelfs een kookboekje gewijd: ‘Aan tafel met Johann Sebastian Bach’. Onze chefkok stelde daaruit een heerlijke driegangenmaaltijd samen, die voorafgaande aan Bach in het Bos als lunch kan worden gereserveerd, of na afloop van de wandeling als diner. Het menu bestaat uit:

* Gekruide forel met citroenmayonaise, rozemarijn en schapenbeksalade (soort veldsla)

* Rund Stoofpotje met puree van pompoen en gestoofde schorseneren

* Ingemaakte warme kersen met vanille-ijs

Dit arrangement – dus maaltijd plus de bijzondere wandeling ‘Bach in het Bos’ – kost € 42,50 pp. Het kan gereserveerd worden door een mailtje te sturen naar natuur@vooranker.nl, onder vermelding van het aantal personen en de keuze voor lunch of diner. Voor Anker draagt de bijdrage voor de wandeling af aan de organisatie. Ben je voor de wandeling al bij de organisator aangemeld, dan bedragen de kosten voor het driegangenmenu nog € 34,50 pp. Geef dat dan bij aanmelding wel even aan.

Deel dit bericht:

Recente berichten

Voor Anker

Ontdek voor anker Ontmoetingscentrum Voor Anker vormt de multifunctionele ‘toegangspoort’ tot Landgoed Wellenseind. De bezoeker

Neem contact op

Video afspelen